Szállás árak Duna Party Vendégház

Duna Party Vendégház

Címlap » Szigetbecse » Szigetbecsei szállások » Duna Party Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Kert, Gyermekjátszótér, Zárt parkoló
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba
  • Sport szolgáltatások
    Asztalitenisz, Röplabda (foci, tollaslabda)
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (Szalonnasütés, Bográcsozás, Kerti grill, Borház, Kajak, Kenu, Vízi bicikli, Kerékpártúrák a Dunaparton)

Duna Party Vendégház

Pihenjen Budapesttől 50 kilométerre Szigetbecsén, különleges hangulatú, a Duna partján fekvő természet szépségeivel körülvett vendégházunkban!

A vendégház ideális pihenési lehetőséget biztosít a rohanó világunkból egy kis időre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó, és a természetkedvelő családok, baráti társaságok, kiránduló csoportok számára. Maradandó élményt kínál a Duna part, rétek zöldje és illata, a térség növény- és állatvilága, a környékbeli néprajzi és egyéb látnivalók.

Szálláshelyünk egész évben várja a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket.

Elhelyezkedés, jellemzők:

A Duna Parti Vendégház, nyugodt, csendes környezetben, a térség egyik legszebb fekvésű részén, Szigetbecsén az un. Napospart elején épült. A három önállón is használható házhoz egy, hatalmas, füves udvar tartozik. Az udvaron kerti pavilonok, csónakház, csónakkal, Vízi biciklivel hatalmas, többfunkciós kemencével, sportolási lehetőség (röplabda, asztali tenisz, foci, tollaslabda) várják a vendégeket.

A kicsik részére fa mászóka, hinták, homokozó áll rendelkezésre.

Az udvarban zárt parkolási lehetőséget biztosított.

Szállás, felszereltség:

A három épületben épületenként 4 - 4 egyenként 2 fő (pótágyazható) befogadására alkalmas fürdőszobás szoba és egy közös társalgó, konyhasarok található. A közös helységben beszélgetésre, étkezésre asztalok székkel, TV, valamint a teljesen felszerelt nyitott konyhában hűtő-, mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval, főzőlappal, teáskannával, konyhai edényekkel a főzéshez, tányérokkal, poharakkal, bögrékkel, evőeszközökkel, kávéfőzővel szolgálja a vendégek kényelmét. A fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel ellátott.

Házanként egy szoba mozgáskorlátozott vendégek részére került kialakításra.

Vendégházaink összesen 24- 30 vendég részére nyújtanak kényelmes szálláslehetőséget. Házaink egyedi berendezésűek és a vidéki élet hangulatát tükrözik.

Megközelíthetőség:

Megközelítés:
Szigetbecse gépkocsival Budapestről és az ország keleti része felől érkezőknek az 51-es főútra történő rácsatlakozással érhető el legkönnyebben. Az ország nyugati része felől érkezőknek a Csepel-szigeti gerincúton érhető el legkönnyebben Szigetbecse.

• Közúton:
A város nyugat felől a Dunán keresztül több irányból közelíthető meg:
- Adony, Lórév Ráckeve, Szigetbecse vagy Ercsi, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Ráckeve, Szigetbecse
- Az M1-es és M7-es útról az M0-on, majd az 51-es, vagy a Csepel-szigeten belül vezető úton keresztül

Délről a 6-os és a Dunaföldvári Hídon át az 51-es főúton, illetve az M5-ről az M0-on az 51-es úton történő áttéréssel

Északról Budapest érintésével lehet Ráckevét elérni. A pesti oldalról az M5-ös autópálya bevezető szakasza után, az M0-s autóúton a Baja-Dunaharaszti leágazásnál kell letérni az 51-es útra. Az 51-es műútról Kiskunlacházánál kell Ráckeve felé, a peregi elágazásnál letérni. A budai oldalról a Csepel-szigeti gerincúton lehet Ráckevére eljutni.

Kelet felől a 4-es, majd az 51-es főúton át, illetve a 3-as főútról

• Vasúton:
A helyi érdekű vasút (Közvágóhíd - Ráckeve) közvetlen tömegközlekedési kapcsolatot teremt a fővárossal; a HÉV menetideje 75 perc, a járatok mintegy óránkénti sűrűséggel közlekednek. Helyi autóbuszjárat a HÉV állomásról indul Budapest-Csepelre és vissza.

Ellátás: A vendégházak önellátóak.

Társaságok részére, előzetes egyeztetés alapján házhoz szállított ételekkel. Az ilyen irányú igényeket kérjük a foglaláskor jelezni!

kedvezmények
6 éves korig ingyenes    (2 felnőttel egy szobában)
6-14 éves kor között 50%   (2 felnőttel egy szobában)
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Falusi turizmus, Vízpart
  • TELEPÜLÉS
    Szigetbecse
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház ****
  • CÍM
    2321 Szigetbecse, Napospart sor 40.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | 4 | |
Település ismertető
  • Szigetbecse

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...